FAQ

Gebruik

Mag ik na gebruik gewoon eten en drinken?

De eerste 4 uur na het bleken kun je het beste alleen maar water drinken en niets eten. Dit komt omdat je met tanden bleken de oppervlakkige verkleuringen weghaalt van je tandglazuur. Het tandglazuur moet hier even van herstellen. Wil je toch wat eten ? Dan kan dat uiteraard. Wel adviseren wij je om ‘wit’ te eten, dat wil zeggen: voeding zonder kleurstoffen. Kleurstoffen zorgen namelijk voor verkleuring van je tanden. Hierdoor kan het tandglazuur niet herstellen. Dus nuttig  voeding zonder kleurstoffen na een bleeksessie, dan blijven je tanden prachtig egaal wit.

Het is belangrijk om te weten dat je ook de dag na het bleken het beste producten kunt eten waar geen of niet veel kleurstoffen in zitten. In principe mag je de dag na tanden bleken alles weer nuttigen, maar wij adviseren om tot 48 uur na tanden bleken vooral producten te eten waar veel witte kleurstoffen in zitten.

Hoe gebruik ik de producten van WOW Smile?

1. Poets voordat je de kit gaat gebruiken zorgvuldig je tanden.
2. Draai het batterijklepje aan de onderkant los, verwijder het plastic en draai hem weer goed dicht.
3. Bevestig het transparante mondstuk op de LED unit.
4.Spuit 1/4 van de refill gel boven en 1/4 onder in het mondstuk, zodat boven- en onder tanden in aanraking komen met de gel.
5. Relax en zet de kit in je mond en druk op de knop aan de bovenkant om te activeren.
6. Na 10 minuten stopt het bleekproces automatisch en je bleeksessie is klaar.
7. Spoel je mond met warm water om de gel goed weg te krijgen.
8. Spoel het mondstuk om, droog het af en stop de set weer terug in de verpakking. Je bent klaar, geniet van je lach!

Hoe vaak kan ik witte tanden set gebruiken?

Het beste resultaat behaal je door 6 dagen achter elkaar 10 minuten per dag onze Wow Smile kit te gebruiken. Doe dit na het poetsen van je tanden, voordat je gaat slapen, voor het allerbeste resultaat.

Hoe lang doe ik met een witte tanden set?

Je kan onze Wow Smile kit gebruiken voor 6 sessies. Uiteraard kan je daarna je tanden vaker bleken middels onze refill set, die bestaat uit navulpennen.

Hoe smaakt de witte tanden set?

Onze bleekgel heeft een menthol smaak en is daarom erg verfrissend om te gebruiken.

Wat is het beste moment om de witte tanden set te gebruiken?

Voor het beste resultaat adviseren wij je om de eerste 4 uur na tanden bleken niets te nuttigen en alleen water te drinken. Daarom kun je ook het beste ’s avonds na het tandenpoetsen, voor het slapen gaan, je tanden bleken.

Veiligheid

Is de witte tanden set schadelijk voor je gebit en/of tandvlees?

Nee. Onze gepatenteerde bleekgel bevat uitsluitend natuurlijk ingrediënten en is absoluut niet schadelijk voor je gebit of tandvlees. Onze bleekgel is geheel vrij van waterstofperixode en tast niet de structuur van je tanden aan. Ook het glazuur van je tanden wordt niet beschadigd. Dit zijn de meest belangrijke voordelen van bleekgel zonder waterstofperoxide.

Kan de witte tanden set tijdens de zwangerschap gebruikt worden?

Dit kan zonder problemen. De gel is niet schadelijk voor je gezondheid en vormt geen enkel risico tijdens een zwangerschap.

Vanaf welke leeftijd is de witte tanden set veilig te gebruiken?

Wij adviseren dit vanaf 18 jaar te doen.

Wat moet ik doen als ik de gel heb ingeslikt?

Onze gepatenteerde gel bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is vrij van waterstofperixode. Hierdoor is het niet niet schadelijk voor je gebit en ook niet voor je gezondheid. Dus wanneer je de gel per ongeluk hebt ingeslikt is er niets aan de hand.

Is de witte tanden set veilig op implantaten?

Ja, ook bij implantaten kan je WOW Smile veilig gebruiken.

Resultaat

Hoe vaak moet je het product gebruiken voor het beste resultaat?

Al na de tweede bleeksessie kan je resultaat zien. Om dit resultaat het hele jaar door te behouden wordt er aangeraden om 2 tot 4 keer per jaar een bleeksessie van 6 dagen te doen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Behalve een mooie en stralende glimlach, die je een boost in je zelfvertrouwen kan geven, zorgt het bleken er ook voor dat je tanden er goed verzorgd uitzien. Wanneer je beschadigingen of vlekjes op je tanden had, dan zullen deze een stuk minder zichtbaar zijn na het bleken.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Je zult al na de tweede keer bleken resultaat gaan zien. Het beste resultaat behaal je door 6 dagen achter elkaar 10 minuten per dag te bleken.

Geen antwoord gevonden?

Neem contact op

Whiter teeth in just 10 minutes

Is made from 100% natural ingredients

Until 8 shades whiter

before 11 p.m.  ordered,  tomorrow at home

Voordat je gaat...